Viedeň Capitals - Slovan Bratislava 2:1 pp v European Trophy

01.09.2012 Celý región

Viedeň Capitals - Slovan Bratislava 2:1 pp v European Trophy

Viedeň 31. augusta (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava neuspeli vo svojom ôsmom zápase turnaja European Trophy, keď v piatok prehrali na ľade Viedne Capitals 1:2 po predĺžení. O jediný gól nováčika Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa postaral útočník Vladimír Dravecký.

Pre zverencov trénera Rostislava Čadu to bol posledný zápas v Južnej Divízii súťaže, najbližšie sa predstavia až vo štvrťfinále záverečného turnaja Red Bull Salute proti štvrtému nasadenému tímu. Tento zápas je na programe 13. decembra v bratislavskej Slovnaft Aréne.

European Trophy - Južná divízia:

Viedeň Capitals - Slovan Bratislava 2:1 pp (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Gól: 53.Lakos, 61. Blatný - 39. Dravecký (Kukumberg, Švarný).

Zostava Slovana: Hostikka - Tabaček, Boumedienne, Printz, Sigalet, Štajnoch, Švarný, Mihálik - Dravecký, Ölvecký, Bartovič - Miklík, Bližňák, Vondrka - Šatan, Lipiansky, Hudáček - Kukumberg, Šťastný, Preisinger

Skóre stretnutia otvoril až v závere druhej tretiny Dravecký, ktorý unikol súperovej obrane vo vlastnom oslabení a prekonal brankára Weinhandla - 0:1. Súboj, poznačený množstvom vylúčení, poslal do predĺženia v 53. minúte obranca Philippe Lakos, ktorý potrestal päťminútové vylúčenie Bližňáka - 1:1. Hneď na začiatku predĺženia sa o odplatu za prehru na bratislavskom ľade v rovnakom pomere postaral český útočník Blatný, ktorý využil presilovku 4 proti 3 pri vylúčení Boumedienna - 2:1.
 

Vyberte región